Hej! Jag heter Hanna Söderlund och är 26 år gammal. Jag flyttade från Stockholm till Göteborg för att studera och är nu inne på mitt femte och sista år som student på Göteborgs universitet. Jag har studerat internationella frågor och hållbar utveckling och nu läser jag min master i kommunikation. Mitt hjärta brinner fortfarande för de internationella frågorna, men jag valde att läsa kommunikation för att det efterfrågas inom många olika branscher och med rätt kunskaper om kommunikation är det lättare att påverka mottagarna med sitt budskap. Därav har kommunikationen en stor betydelse i välgörenhetsarbetet, där värvning av nya månadsgivare och kommunicera med olika målgrupper är en stor del av arbetet.

Genom min utbildning har jag bland annat fått chansen att vara på den svenska ambassaden i Etiopien och arbeta med att skapa hållbara rutiner för deras kommunikationsarbete. Syftet var att via sociala medier visa svenska folket vad deras skattepengar bidrar till i allt från klimatarbete till utbildningsreformer i Afrika. Tack vare min utbildning fick jag möjligheten och friheten att göra detta. Min resa till Etiopien bekräftade ännu mer att det är detta jag vill arbeta med – jag vill vara med i arbetet mot en bättre värld.

I uppstarten av vår välgörenhetsorganisation diskuterade vi fram och tillbaka om vad vi ville satsa på, då fattigdomen visar sig på många sätt i Radha Kund. Det vi kom fram till var att utbildning är det enda som inte kan tas ifrån en och inget som kan förbrukas. Utbildning är en ovärderlig tillgång och en grundläggande förutsättning för utveckling och möjligheter. Därför startade vi Avasar, som på hindi betyder just möjlighet.

Vi har fått höra att det pratas om Avasar Organisation i hela Radha Kund och att det är fler barn som vill vara med! För att kunna öka antalet barn i klassen kommer vi behöva fler lärare och ännu mer skolmaterial. Detta innebär att vi måste få in mer pengar och framförallt få fler månadsgivare för att kunna garantera en långsiktig utbildningsplan. Vill du vara med? Bli månadsgivare längre ner på denna sida, eller swisha en engångssumma till vårt nummer: 123 356 6270

Tack för att ni tog er tid att läsa och för att ni stöttar vårt arbete!
// Hanna

 

NYHETSBREV

Håll dig uppdaterad om vad som händer kring Avasar och vår verksamhet i Radha Kund!

Partners

Swish: 123 356 6270
Bankgiro: 5325-7226