Hej!

Mitt namn är Alexandra Axelsson. Jag är 25 år, jag bor och studerar i Göteborg som även är min hemstad. Under mina snart fem år på universitetet har jag studerat internationella frågor och hållbar utveckling. Genom min utbildning har jag bland annat fått chansen att testa mina kunskaper och praktisera inom FN, både på lokal nivå i Tanzania samt på högkvarteret i Schweiz.

Jag tror på att utbildning är nyckeln till utveckling, från personlig nivå till samhällelig. Det är vad som får oss att utvecklas som människor, hitta våra intressen och ge oss möjlighet att växa. Det ger oss i sin tur möjlighet och makt till att kunna påverka våra liv och inte minst, vår omvärld.

I januari 2019 var jag med och startade Avasar Organisation. Vi ville satsa på välgörenhet som kan skapa en långvarig, hållbar påverkan och som har en positiv utgångspunkt – att skapa möjligheter för barn som behöver det. Min utbildning har gett mig möjligheten att utvecklas. Den har öppnat upp dörrar för fler möjligheter och gett mig friheten och makten att få välja vad jag vill göra med mitt liv. Genom vårt arbete med Avasar vill vi kunna erbjuda just det som vi själva fått, och som borde vara en självklar tillgång för alla barn. Vi vill öppna dörrar, skapa möjligheter och bidra till att barnen i byn Radha Kund går en hoppfull, ljus och meningsfull framtid till mötes.

Vill du vara med? För att samarbeta med oss hör av dig till hello@avasar.com.
För att bidra till vårt arbete kan du antingen signa upp dig som månadsgivare (scrolla ner och följ instruktionerna) eller swisha en engångssumma till vårt swish-nr: 123 356 6270

Tack för mig!

 

NYHETSBREV

Håll dig uppdaterad om vad som händer kring Avasar och vår verksamhet i Radha Kund!

Partners

Swish: 123 356 6270
Bankgiro: 5325-7226